ZŠ Podharť, Dvůr Králové nad Labem

Se školou v Podharti snadněji do Evropy

Žáci z naší školy se celoročně učí chránit přírodu sběrem druhotných surovin. Třídění odpadu už je ve škole samozřejmostí, ale řada domácností vede děti též k ekologickému myšlení. 

Kromě papíru, hliníku a použitých fritovacích olejů, které škola sbírá již řadu let, zapojily se děti v loňském roce i do sběru plastových víček. Moc nás potěšilo, že jsme jich nakonec nasbírali přes 100 kg a mohli je předat koncem září na charitativním dnu, který uspořádal Sbor dobrovolných hasičů z Bílé Třemešné pro malou Adélku. Dík patří všem dětem a učitelům ze školy za smysluplné přispění.

Sběrem víček ale rozhodně nekončíme. O pomoc nás požádali rodiče, kteří nemají finance na nákladnou léčbu svého syna. Vy, kteří se k nám chcete připojit a podpořit dobrou věc, můžete jakékoli množství víček průběžně přinášet do naší školy. Za malého Nikyho děkujeme.

Mgr. Edita Vaňková, ředitelka školy

 

Aktuální počasí

Virtuální prohlídka školy

Škola pohledem dětí

Sponzoři

  Vedení školy děkuje všem sponzorům za věcné i finanční dary.

Podpora inkluzivního vzdělávání III Logo Národní plán obnovy Logo Financováno EU Logo Královéhradeckého kraje Logo Rodiče vítáni Certifikát Škola podporující zdraví Certifikát Etická škola Logo Ovoce do škol