ZŠ Podharť, Dvůr Králové nad Labem

Se školou v Podharti snadněji do Evropy

Vážení rodiče žáků 1. stupně a 9. tříd, pokud sledujete nejnovější zprávy, jistě už víte, že se žáci 9. ročníků mohou vrátit do prezenčního studia od 11. 5.  Pro žáky 1. stupně zůstává informace od 25. 5. Žáci 6. - 8. ročníků prozatím budou pracovat z domova.
 
Informace pro 9. třídu
V naší škole se budou nejspíš denně vyučovat 4 hodiny, rozvrh na první týden pro 9. ročník (od 11. 5. - 15. 5.) je vyvěšen na Bakalářích. Další týden se nejspíš bude upravovat po zpětné vazbě od vyučujících, od žáků a rodičů. V jednání je i varianta výuky pouze Čj a M 3x v týdnu či denně. Nyní potřebujeme nejpozději do čtvrtka 7. 5. zjistit, kolik žáků bude tuto možnost využívat. Kontaktujte prosím třídní paní učitelky. Podle počtu zájemců vytvoříme jednu či dvě skupiny, které se ovšem nesmějí měnit. V praxi to bude znamenat, že  kdo 11. 5. nenastoupí, bude  až do konce školního roku nadále pokračovat v distančním studiu a v online výuce. Bližší informace ohledně bezpečnostních opatření při výuce vyvěsíme na webu školy do 5.5.
 
Informace pro žáky a rodiče 1. - 5. tříd
Zatím stále platí dobrovolná výuka od 25. 5. Uvažujeme o 4 vyučovacích hodinách denně, především hlavní předměty, poté bude probíhat odpolední zájmové aktivity dle aktuální potřeby – cca do 16 hodin.   Potřebujeme od Vás zjistit, kolik dětí se výuky zúčastní do 18.5. I tady je dáno, že složení skupin bude neměnné, tudíž kdo nenastoupí, bude i nadále vzděláván distanční formou.
Mgr. S. Vojtíšková
 

Aktuální počasí

Virtuální prohlídka školy

Škola pohledem dětí

Sponzoři

  Vedení školy děkuje všem sponzorům za věcné i finanční dary.

Podpora inkluzivního vzdělávání III Logo Národní plán obnovy Logo Financováno EU Logo Královéhradeckého kraje Logo Rodiče vítáni Certifikát Škola podporující zdraví Certifikát Etická škola Logo Ovoce do škol