ZŠ Podharť, Dvůr Králové nad Labem

Se školou v Podharti snadněji do Evropy

I v letošním školním roce se naše škola zúčastnila on-line matematické soutěže Logická olympiáda. Soutěž vyhlašuje Mensa ČR a dlouholetými generálními partnery soutěže jsou Open Gate - gymnázium a základní škola a Nadace The Kellner Family Foundation.
Do základního kola se zaregistrovali tři žáci 1. stupně a třicet jeden žák 2. stupně. Žáci plnili 25 úloh během 30 minut. Mezi nimi jsou dva žáci postupující do krajského kola! V Hradci Králové nás 2. listopadu budou reprezentovat Eduard Kvášovský ze 3. B a Antonín Špaček z 8.A. Moc gratulujeme k postupu a přejeme úspěšné pokračování v soutěži.
K dalším úspěšným řešitelům v rámci našeho kraje, kteří se nebojí používat vlastní hlavu, v základním kole patřili: Adéla Sziemeisterová a Veronika Dymešová z 5. A, Rob Chrisstoffels z 8. B a Matyáš Markl z 6. A. Blahopřejeme. Také všem ostatním zaregistrovaným děkujeme za účast v matematické soutěži.

Mgr. Marta Mokrá

Aktuální počasí

Virtuální prohlídka školy

Škola pohledem dětí

Sponzoři

  Vedení školy děkuje všem sponzorům za věcné i finanční dary.

Podpora inkluzivního vzdělávání III Logo Národní plán obnovy Logo Financováno EU Logo Královéhradeckého kraje Logo Rodiče vítáni Certifikát Škola podporující zdraví Certifikát Etická škola Logo Ovoce do škol